Ik ben ten einde raad met mijn ex-relatie

Beste Daisy,

Ik ben 23 jaar en ben ten einde raad met mijn ex-relatie. Ik heb verleden jaar een jongen ontmoet waar ik ontzettend verliefd op ben, wij hebben ongeveer drie keer een relatie gehad verspreid over één jaar. Wij hebben zoveel leuke dingen samen gedaan het afgelopen jaar en nu heeft hij iemand anders leren kennen waar hij al zo´n drie maand mee samen is.

Ik heb alles geprobeerd om die jongen te vergeten en verder te gaan met mijn leven maar het is ondertussen zo´n obsessie geworden dat ik enkel nog op antidepressiva en slaappillen leef. Hij zij tegen mij da ik zijn beste vriend was en ik als een broer voor hem ben, maar ik heb er tegen gezegd dat ik het niet aan kon om gewoon vrienden te zijn en toe te kijken hoe hij met iemand anders een relatie heeft. Daarom heb ik onze vriendschap verbroken en heb hem nu al 8 weken niet meer gezien of gehoord. Het probleem is dat ik hem niet kan vergeten en mijn verliefdheid wordt alsmaar sterker. Hoe kan ik dit nu het beste aanpakken?

Alvast bedankt,
Hans

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Hans,

Voor jouw probleem is er helaas geen hapklare oplossing. Door te zeggen dat hij je ziet als goede vriend is het duidelijk dat jouw ex geen relatie meer wenst met jou. Je schrijft dat je hem ondertussen al acht weken niet meer hebt gezien en dat je leeft op pillen. Mijn vraag is wat je tijdens die acht weken hebt gedaan? Zit je thuis te treuren, te kniezen? Dat is echt geen oplossing.

Hans, je bent pas 23 jaar. Braaf thuiszitten is voor jou nu echt geen optie. Spreek eens wat meer af met je vrienden om samen iets te doen, trek er eens op uit, maak een reisje, leer nieuwe mensen kennen.

Je zult je ex wellicht nooit vergeten, maar de verliefdheid zal stilletjes afnemen, neem dat maar aan. En ook voor jou zal dan het zonnetje weer schijnen.

Liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 17 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags :

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.