Hoe weet ik dat hij homo is?

Lieve Daisy,

Ik heb een groot probleem!!! In mijn stamcafé komt af en toe een gast en ik denk dat ik er verliefd op hem ben. ‘t Probleem is dat ik niet zeker weet of hij homo is. Wat ik wel weet is dat hij tekenaar is en hij drinkt bijna altijd thee. Hij draagt geen opvallende kleren of merken maar hij heeft wel enkele verwijfde trekjes: Hij ‘wappert’ bijvoorbeeld een beetje veel met zijn handen als hij babbelt, maar niet op zo’n manier dat het storend is. Zijn grootste hobby is naar de Engelse televisie kijken en ik heb hem ook al een keer over ‘masturberen’ horen praten!!! En naar ‘t schijnt is hij ook kieskeurig als het over eten gaat.

Daisy, weet jij hoe ik kan weten of hij homo is, zonder dat ik me belachelijk maak?

Beste groeten,

Wim

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Wim,

De enige manier waarop je voor 100% kan weten of een man homo is of niet, is door het hem persoonlijk te vragen of door hem op de één of andere manier een homoseksuele daad te zien uitvoeren. Anders dan dat, denk ik niet dat er veel “signalen” uit je beschrijving zijn waarmee ik je verder kan helpen. Er zijn heel veel mannen die opgroeien tussen vrouwen waardoor ze “vrouwelijke trekjes” overnemen, maar dit betekent nog niet dat ze homo zijn. Maar al te vaak wordt gedacht dat vrouwelijkheid automatisch duidt op homoseksualiteit, maar weet dat niet niet noodzakelijk het geval is.

Dus Wim, als je hem nog eens ziet, biedt hem dan een thee aan en knoop een gesprek met hem aan. Wedden dat je snel zal weten hoe de vork aan de steel zit?

Veel succes,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 14 januari 2010 - 3 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , ,

3 reacties to “Hoe weet ik dat hij homo is?”

 1. anoniem 26 mei 2010 at 14:43 Permalink

  beste daisy,

  ik ben verliefd op een jongen maar hoe weet ik nu of hij mij ook leuk vind .
  en is het erg dat ik het hem zelf vraag

  a.u.b daisy help mij

  liefst anoniem

 2. Piet Ganja 5 juli 2010 at 00:16 Permalink

  Beste Wim,

  Hij lijkt wel alsof je over mij schrijft. Ik ben eigenlijk de persoon die je beschrijft alleen zou ik je al wel een persoonlijker band met je hebben. Is het ook zo dat de onderwerpen; homo, huwelijk, kinderen, vrouw nooit over gesproken word. Of zelfs wel onweken? Ik kan snappen dat je in een lastig pakket zit maar, laat niet je gevoel of gedrag van hem afhangen. En zeker niet als je niet weet ot hij op jou valt. Geniet van je leven en laat dit een
  doel zijn wat op nummer 1 staat.

 3. Luuk 25 oktober 2011 at 22:23 Permalink

  Ik vond het ook altijd moeilijk om te zien of jongens homo waren of niet, ik vond een jongen echt knap en lief. Ik heb het eerst zelf verteld dat ik homo ben en daarna heb ik het aan hem gevraagt. Het antwoord was ja!
  Ik heb nu een tijd met hem, en hij is erg lief. Niemnd weet het byna omdat het niet opvalt. Een jongen in een andere klas word gepest omdat hij vrouwlijke trekjes heeft (persoonlijk val ik daar niet op)
  Gr luuk


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.