Hoe begin ik een relatie?

Hallo Daisy,

Ik ben een zelfstandige architect en ik voel mij sterk aan getrokken tot een andere zelfstandige architect. We hebben beiden een goede carrière en kennen succes.

Ik ben al een paar jaar ‘uit de kast’ en ik heb geen probleem met mijn seksualiteit, behalve in mijn job en bij sommige vrienden. Ik denk dat hij ook iets voor mij voelt. Soms spreken we af om samen iets te gaan eten of te drinken en dan praten we vooral over het werk! Ik zou het liefst van al een relatie met hem aangaan maar ik weet niet goed hoe ik dat moet aanbrengen. Maar toch denk ik dat hij mij signalen geeft en dat hij ook in mij is geïnteresseerd. Wat moet ik doen?

Ronny

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Ronny,

Ik denk net als jou hetzelfde, namelijk dat hij je signalen probeert te sturen om duidelijk te maken dat hij wel iets meer met jou wilt. Ik denk dat jullie beiden hetzelfde spelletje spelen. Ik begrijp dat jij je job gescheiden wenst te houden van je privéleven. Wat je in je slaapkamer doet, gaat niemand aan, tenzij het natuurlijk iets met kinderen of dieren te maken heeft (waarvan ik hoop dat het niet zo is). Deze man werkt niet samen met jou, dus kan je zonder al te veel gevaar proberen om aan de weet te komen of hij iets met jou wil.

Je hebt een actieplan nodig dat afhangt van je eigen moed. Je kunt hem ook direct vragen: “Vind jij mij sexy”. Hierop zal hij zeker reageren. Of jij kunt hem een compliment geven (bijvoorbeeld over zijn ogen, zijn huid, zijn glimlach) en zijn reactie afwachten. Als je dan de moed kunt opbrengen kan je een compliment maken over zijn spieren en ze aanraken. Er zijn natuurlijk ook hetero’s die het spelletje meespelen om aandacht te krijgen, of gewoon voor de kick, maar uiteindelijk moet jij uitzoeken wat hij wenst van jou. Het leven is al zo kort en je krijgt maar een paar kansen in het leven… Probeer het!

Liefs,
Daisy Soleil

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 18 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.