Hij wil seks en ik nog niet

Dag Daisy Soleil,

Ik ben een maagd en mijn vriendje is dat niet. Ik wil wachten met sex tot ik er mij klaar voor voel maar hij zegt dat doordat hij al sex heeft gehad hij nu moet blijven sex hebben want anders voelt hij zich gestrest. Ik hou van hem en ik wil hem ook niet verliezen maar is het dom van mij om hem te vragen om te wachten om te sexen?

Help me please!!!!
Gayheartjeuh

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Gayheartjeuh,

Het is zeker niet verkeerd om hem te vragen om te wachten. Je doet absoluut niets verkeerd door hem te vragen om je beslissing te respecteren om nog maagd te blijven. Als hij jou echt graag ziet, mag dit geen probleem zijn. Er is nog nooit iemand doodgegaan van geen seks te hebben. Hij maakt er een probleem van in de hoop dat jij van mening verandert en toegeeft… dat moet bij jou toch vragen doen rijzen over zijn gevoelens voor jou. Hij vraagt jou om iets belangrijks van jezelf op te geven, iets wat je nooit meer kan veranderen: je maagdelijkheid.

Je hoeft geen seks met hem te hebben omdat je bang bent dat je hem zal verliezen. Hiervan zal je enkel spijt hebben. Seks is niets zomaar iets. Seks mag je niet beschouwen als een liefdesstest. Jouw vriendje lijkt dat wel te doen. Als hij niet kan leven zonder seks, dan is dat pech voor hem. Iedereen kan overleven zonder seks. Als hij zegt dat hij stress krijgt van geen seks te hebben, dan zegt hij eigenlijk dat jullie relatie het niet waard is om geen seks te hebben. Hoe doet jou dat voelen? Wil je echt je maagdelijkheid verliezen aan iemand die zo weinig belang hecht aan een relatie?

Blijf trouw aan jezelf en blijf maagd zolang je dat zelf wil. Als jij wil wachten is dat belangrijk voor jou en zou dat ook belangrijk moeten zijn voor hem.

liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 03 oktober 2009 - 4 reacties op dit artikel.

Tags : , , ,

4 reacties to “Hij wil seks en ik nog niet”

 1. will 4 oktober 2009 at 10:43 Permalink

  Ik wil die jongen steunen die nog geen sex heeft of wil ! Geef nooit je gevoellens op om toch maar die ene jongen te kunnen behouden!
  De dag van vandaag heeft men sex met elkaar en eens ze je geproeft hebben laten ze je vallen! jij zit dan met een groter probleem en de andere helft kan er weer een verovering bijzetten op zijn palmares!
  Ik zou zeker niet toegeven aan zijn verlangens hoor! het is nu dat hij kan bewijzen dat die van je houd,ook zonder de sex,nadien als je er klaar voor bent en nog samen bent? zal het genot en de band nog steviger worden en dan spreekt men over echte liefde!

 2. Vlera 28 maart 2011 at 02:02 Permalink

  Dag Daisy Soleil,
  Ik ben al een half jaar met een jongen bezig,
  en ik vind hem heel leuk, ik zal alles voor hem doen.
  ik sprak laatst zijn beste vriend en hij heefd my verteld
  dat die jonge ook met mij iets wil beginnen alleen,
  als ik verder met hem wil gaan.
  Ik wil het wel, maar ook weer niet.
  Ik vind het heel lastig om te beslissen.
  wilt u altublief een tipgeven wat ik moet doen

  xox Vlera

 3. John 13 oktober 2011 at 01:12 Permalink

  Waarom zou je het mooiste wat je hebt, je maagdelijkheid opgeven voor een “drammer” die je daarna nooit meer zult zien, derhalve bewaar dat mooie nu maar voor iemand die geen “stress” tijdens een relatie heeft en zoveel om jouw geeft dat hij je niet “afperst” om toch maar sex te hebben, jij bent toch zijn speeltje niet!!!!

 4. No Pictures Please 8 november 2013 at 12:48 Permalink

  Beste lezers,

  Voor een leuk, interessant RTL-programma zijn wij op zoek naar personen die hun maagdelijkheid nog niet hebben verloren. Ben jij maagd of ken jij iemand in je omgeving die maagd is? Ben je bewust maagd of ben je de prins/prinses op het witte paard nog niet tegengekomen?

  Neem dan contact met mij op. Ik ben bereikbaar op het telefoonnummer 035 75 08 258 of per mail robin@nopicturesplease.tv

  Ik hoor graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,
  Robin
  No Pictures Please


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.