Hij is hetero, ik ben homo

Lieve Daisy,

Ik ontmoette een gast dankzij een forum over mannenzaken en we kwamen goed overeen. Zelfs zo goed dat ik een jaar later getuige was op zijn trouw (met een vrouw). Hij is hetero, ik ben homo, maar hij denkt dat ik ook hetero ben, maar “bischierig”. We hebben elkaar verteld over onze seksuele fantasieën en ervaringen en we hebben hierover niets verzwegen.

Hij weet hoe graag ik sommige seksdingen zou willen doen met andere mannen, en hij heeft mij verteld dat hij sommige van die dingen gedaan heeft in het verleden, maar nu is hij heel katholiek geworden en is hij er tegen. Het probleem is het volgende: hij wil dat wij met elkaar op reis gaan (alleen hij en ik). Ik denk dat hij verwacht dat ik de eerste stap zal zetten (wanneer de mogelijkheid zich voordoet) maar ik weet niet zeker of hij dan boos of blij zal zijn. Hij is echt een geile gast en wil altijd seks hebben.

Denk je dat het verstandig zou zijn dat ik de eerste stap zet? Ik denk niet dat het onze vriendschap helemaal zou kunnen schaden, maar hij zou mij misschien anders kunnen behandelen… misschien als “zondaar”, lol!

Sinds ik hem heb ontmoet is hij al een paar keer in mijn seksuele fantasie geweest en ik zou hem echt willen bewijzen dat ik hem beter kan pijpen dan zijn vrouw omdat hij vertelt dat mannen niet beter kunnen pijpen dan vrouwen.

Groet,
Simon

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Simon,

Het is best wel een eer om als getuige gevraagd te worden op het huwelijk van je vriend. Onthoud goed dat je niet zou gevraagd zijn als getuige als hij je niet beschouwt als zijn beste vriend. Wat haal je in hemelsnaam in je hoofd? Je vriend is een getrouwde man! Ben ik de enige die denkt dat dit genoeg reden is om geen seks met hem te hebben? Noem mij ouderwets, maar ik denk dat het verkeerd is om seks te hebben met iemand die een serieuze relatie heeft. En zelfs al betekenen huwelijksbeloften niets voor jou en je vriend, ben ik er heel zeker van dat ze heel wat betekenen voor zijn vrouw.

Je schrijft zelf dat je denkt dat seks jullie vriendschap niet “helemaal” zou schaden, waardoor ik ervan uitga dat je je realiseert dat seks jullie vriendschap toch wel zou kunnen veranderen. Dit alleen al zou reden genoeg moeten zijn om niet met hem naar bed te gaan.

Liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 17 augustus 2009 - 3 reacties op dit artikel.

Tags : , ,

3 reacties to “Hij is hetero, ik ben homo”

 1. anoniem 10 april 2010 at 22:50 Permalink

  Hallo,
  Ik ben een jongen van 16 jaar en een paar weken geleden ben ik verliefd geworden op een jongen uit mijn klas. Het is de eerste keer dat ik gevoelens krijg voor een jongen. Deze jongen was mijn beste vriend, maar hij heeft mij verlaten toen een andere jongen in de klas bijkwam. Sindsdien ben ik alleen maar lucht voor hem. Hij ziet me niet meer staan, hij negeert me en hij roddelt achter mijn rug! Ik heb totaal geen idee waarom want ik heb hem nooit iets misdaan. Daarna heb ik besloten om hem te vertellen dat ik gevoelens heb voor hem. Ik heb het hem verteld en hij begreep het, Maar toch ben ik nog altijd lucht voor hem. Ik voel me slecht, zeer slecht. Ik voel me als vuilnis, alsof hij iets beter gevonden heeft en dat ik niet volstaat! Ik probeer te babbelen met hem maar hij wilt niet. Ik ben echt radeloos en depressief. Ik slaap niet meer, eet niet meer en lach niet meer… Wat moet ik doen?

  Groetjes

 2. Wim Bekker 14 juni 2010 at 16:24 Permalink

  Ik ken het verhaal. Ik heb hetzelfde meegemaakt, maar berust in mijn lot als in the closet homo. Voor je het weet wordt je uitgemaakt voor viezerik en daarom beleid ik mijn homofiele gevoelens in eenzaamheid of met onbekende mannen. Sterkte!

 3. Harshan 5 september 2015 at 22:45 Permalink

  Ken dat ook. Die vinden ons viezerik op vlak van seks, terwijl zij ook op hetzelfde manier seks hebben. Wij neuken in de anus, terwijl zij in de vagina neuken. Ze denken dat we raar zijn, terwijl de beste en niet raar zijn. Dat heeft vooral te maken dat de maatschappij afgestemd is voor de heteroseksuelen – niet voor holebitransseksuelen. Jammer voor ons! :’(. Maar waarom zijn ze zo? En waarom is het voor hen afgestemd?

  Groetjes,

  Harshan.


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.