Het gevoel dat er een kink in de kabel zit

Hoi Daisy,

Sinds bijna een maand vrij ik met ne schat van een jongen. We zien elkaar vree graag. Maar ik zit altijd met onzekere gevoelens!! (heb ik al altijd gehad) Ik denk altijd dat hij mij niet graag ziet of dat hij mij aan het lijntje houdt. Het tegendeel bewijst dat niet zo is. Maar toch… Ik weet het, het klinkt massas raar maar het is sterker dan mijn eigen. Als hij bijvoorbeeld lang wacht om een berichtje te zenden (we kunnen elkaar sommige weken niet altijd zien) zit ik dan weer met die hatelijke gevoelens dat er een kink in de kabel zit. Ligt dat aan mijn sterrebeeld (25-04-79) of wat… Hij zelf is een weegschaal en heb ergens gelezen dat die twee sterrebeelden niet de perfecte match is?

So, hoe kan ik die ´belachelijke´ gevoelens teniet doen?

In afwachting van je antwoord, merci

Greets,
Dirk

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Dirk,

Hij is weegschaal. Dat komt erop neer dat jij moet opletten dat hij deze relatie niet als een korte flirt beschouwt. Aan de andere kant is hij bezitterig… iets waar jij als stier uitermate naar verlangt. Een relatie tussen jullie kan moeizaam zijn bij de start maar wordt vruchtbaar.

Want een relatie tussen jullie twee kan goed zijn op alle vlakken en een uitstekende combinatie zijn.

Wil je hem echt? Ok, laten we hem dan een handje helpen zodat hij wel degelijk voor jou kiest! Romantiek, cadeaus, vleierij, nog meer romantiek, nog meer complimenten… Het kan niet op en hij is er echt dol op! Hou vol, want je zal misschien lang wachten op resultaat, maar eenmaal zo ver… Hij ziet cadeaus als liefdesverklaringen, vooral geschenken die smaakvol zijn en die met cultuur te maken hebben.

Hij is charmant en heeft een bijzondere uitstraling en hij is aardig. Maar je bent niet de enige die hem aantrekkelijk vindt. Bovendien houdt hij van flirten en kan hij zich van tijd tot tijd in een avontuurtje storten. Maar daar heeft hij nadien altijd veel spijt van.

En hoe kan je die ‘belachelijke’ gevoelens teniet doen? Wel, dat zal moeilijk zijn. Je bent een stier en stelt je vaak te veel vragen. Vraag jezelf af of je hem wilt hebben en maak er dan werk van om hem te houden.

Liefs,
Daisy Soleil

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 18 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.