Een trio om onze relatie te verbeteren?

Lieve Daisy,

Ik ben een homo van 22 jaar, mijn vriend is 20 jaar. We zijn nu al bijna 8 maanden en samen en het is fantastisch. Mijn vriend had voor hij met mij begon maar één vriend. Onlangs hadden we een grote ruzie omdat het hem spijt dat ik pas
zijn tweede vriendje ben. Hij zegt wel dat hij dat niet erg vindt, maar ik weet zeker dat hij daar enorm mee bezig is en dat hij nog seks wilt met andere jongens.

Hij zegt dat hij mij niet wilt verliezen en ik wil hem ook niet verliezen dus dacht ik dat het misschien een goede oplossing zou zijn om een trio te doen met niet alleen seks maar ook met een soort van relatie. Dan kunnen we samen seks hebben met iemand anders zonder elkaar te bedriegen. Daisy, denk jij ook dat dat een goed idee is? Of moet ik langer wachten tot onze relatie nog steviger is want ik hoor zeggen dat een trio soms het einde betekent van een relatie.

Herman

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Herman,

Het is misschien een verleidelijk idee, maar het nadeel van een trio is dat dit meestal eindigt met iemand wiens gevoelens gekwetst worden. Eén van de drie zal uiteindelijk jaloers worden en zich emotioneel verwaarloosd voelen. Alhoewel er heel veel voorstanders zijn van een trio, moet ik nog steeds het eerste trio zien dat een succesvolle relatie met elkaar heeft. Elke partij die erin is betrokken kan er zich na een tijd niet meer goed bij voelen en kan het moeilijk hebben om dat te verwoorden omdat hij of zij bang is om als ‘jaloers’ bestempeld te worden.

Begrijp me niet verkeerd, ik wil hierbij de verschillende trio’s niet veroordelen, maar als het je doel is om je relatie te doen werken, dan is een trio niet de beste oplossing. Een andere oplossing is dat je je relatie even stillegt zodat je vriend even bij zichzelf kan overleggen wat hij wilt. Dit is natuurlijk eerder gezegd dan gedaan, maar bedenk dat een trio nog altijd emotioneel veel moeilijker te verteren is.

Liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 17 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags :

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.