Dit is allemaal nieuw voor mij

Beste Daisy,

Een maand geleden leerde ik een jongen op de chat kennen. Na een week spraken we al af. Daar ik in West-Vlaanderen woon en hij in Limburg spraken we af in Brussel (studeer ik ook). We hebben iets gegeten, wat gebabbeld en zijn dan afgezakt naar de cinema. In de cinema zaten we met ons tweetjes vanachter. Het was allemaal wat nieuwtjes voor mij, dus er is het eerste half uur niet veel gebeurd.

Toen begon hij m´n hand te strelen (was allemaal pas nieuw voor mij dus deed mij wel iets) dan armen was allemaal heel romantisch voelde allemaal goed aan en gebeurde allemaal als het ware instinctief. Hebben dan ook gekust. Waren alle twee wat onder de indruk toen we buiten kwamen…

Nadien heb ik op chat vertelt dat alles wat die dag gebeurt was mij wel iets deed en dat ik dus wel iets voel voor hem. Hij vertelde me dat hij niets gevoeld had, maar dat dat bij hem normaal is daar hij altijd een heel tijdje nodig heeft (en 100% zeker wil zijn) vooraleer hij iets begint met een jongen. Zelf verstond ik het niet zo goed daar ik altijd het volste van m´n gevoel steek in alles wat ik doe. Nadien heb ik hem nog eens gezien en in de toekomst zal ik hem wel nog zien, niet elke week want we wonen mega-ver van elkaar.

Soms weet ik niet wat ik er van moet denken. Nu heb ik weer zo een moment. We hebben beiden een ander teken (hij: vis 22 febr ´82, ik: ram 17 april ´83) zou het daar misschien aan liggen en hoe zou ik het kunnen aanpakken?

Ik hoop echt dat u raad weet, want mijn emoties kunnen het soms niet aan het wordt mij soms iets wat te intens in m´n buik.

Groeten,
Sacha

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Sasha,

Jij bent een vis, hij is een ram. Dat betekent dat jullie tegengestelde karakters hebben. Hij is sexy, maar ongrijpbaar.

Het komt er op neer dat hij zegt dat hij niet veel voor je voelt. Wel, waarom proberen we niet eens om hem wel veel voor jou te laten voelen? Hoe pak je dat aan? Wel, elk zielig verhaal is goed. Vissen zijn altijd heel gevoelig en verwarren vaak sympathie met liefde. Van zodra je zijn aandacht hebt gewonnen, gaat de rest bijna vanzelf! Alcohol kan de dingen vergemakkelijken; een vis kan niet goed tegen alcohol. Ook kaarsen kunnen helpen; ze dragen bij tot een romantische sfeer. Wees wel subtiel, want vissen knappen snel af op lompheid.

Als dit niet lukt, kijk je best uit naar een partner die ram, leeuw, waterman, boogschutter of steenbok is.

Onthoud goed dat dit allemaal nog vrij nieuw is voor je. En net zoals in andere dingen, moet jij nog veel leren. Blijf niet bij de pakken zitten als deze ervaring niet zo prettig is. Je leert uit elke relatie!

Liefs,
Daisy Soleil

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 18 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags :

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.