Ben ik normaal?

Beste Daisy

Ik ben sedert enige tijd een vaste bezoeker van camsites waar vooral mannen aanwezig zijn. Ik ben altijd 100% hetero geweest, althans dat dacht ik. Nu blijkt dat ik enorm opgewonden raak tijdens het camchatten. Het zien van een penis in erectie is voor mij blijkbaar ultra geil. Op dat moment fantaseer ik en zou ik willen dat ik er echt bij was en ik denk dat ik niet zou terugdeinzen om sex te hebben, eerst pijpen maar waarschijnlijk ook anale penetratie.
Is het normaal dat ik dergelijke sexuele verlangens heb?

Stel dat ik mij over de lijn trek en afspreek met iemand waarmee ‘t klikt. Hoe kan ik oraal sex hebben zonder risico?

Benny

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Benny,

Het is perfect normaal dat jij seksuele verlangens hebt voor personen met hetzelfde geslacht zoals jij. Een man die seksuele gevoelens heeft voor andere mannen noemen we homoseksueel, een man die seksuele gevoelens heeft voor mannen én vrouwen noemen we biseksueel. Homoseksuele en biseksuele mannen zijn net zo normaal als heteromannen, net zoals biseksuele vrouwen en lesbiennes net zo normaal zijn als heteroseksuele vrouwen. En het komt vaak voor dat sommige mannen die zichzelf als hetero beschouwen pas op latere leeftijd seksuele gevoelens voor andere mannen beginnen te koesteren.

Bij orale seks, pijpen, liggen er toch wel soa’s (seksuele overdraagbare aandoeningen) op de loer: zowel degene die pijpt als degene die wordt gepijpt loopt risico op syfilis, herpes genitalis, genitale wratten, chlamydia en gonorroe. Het risico is aanzienlijk te verkleinen door een condoom te gebruiken.

Veilig voor HIV is als de man niet klaarkomt in de mond van degene die pijpt. Degene die gepijpt wordt loopt geen risico op besmetting met HIV. Pijpen geeft geen risico op een ongewenste zwangerschap, ook niet als er sperma in de mond komt.

Hoe je moet pijpen lees je hier.

liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 16 september 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.