Ooooops

Het artikel dat je zoekt, is niet meer beschikbaar. Ga terug naar de homepagina van Gayworld.be of probeer de zoekfunctie in de rechterkolom van deze pagina.

Geen reacties to “Previous Post”

 1. marok biboy 16 oktober 2015 at 13:02 Permalink

  Ik voel me al jaren aangetrokken door mannen maar durf er nie voouit te komen, ik wil graag de spades bezoek maar heb veel schriek: ben van marokaanse afkomst wat zal de reactie zijn daar, ik wil dit dol graag na al die jaren. Kan ik daar discreet binnen en buite gaan?

 2. Luc 10 november 2015 at 09:58 Permalink

  @ Eddy

  In de Spades in Gent zijn veel trappen, natte trappen ook, met een wandelstok is dit in principe wel te doen, maar er is duidelijk een verhoogd risico op vallen…

  @ Dirk en Marok biboy

  De sfeer in de Spades in Gent is (meestal) heel relaxed. De drukte en de samenstelling van het publiek kan sterk verschillen van dag tot dag en van moment tot moment, da’s altijd een beetje afwachten. Schrik hoeven jullie niet te hebben. Je wordt niet lastig gevallen. Als iemand toenadering zoekt, en je hebt er zelf geen zin in, dan is een eenvoudig ‘nee’ of het wegschuiven van de hand van de andere voldoende. Je afkomst en je lichaamsfiguur is van weinig belang. Smaken en voorkeuren verschillen. Het publiek is overwegend ‘lokaal’, maar met een andere afkomst ben je evenzeer welkom. En ja, je kan discreet naar binnen en buiten, aan de straatzijde is een klein portaal dat afgescheiden is van de stoep, je belt aan, maar je staat niet te wachten op straat. Veel plezier ermee!

 3. NielsVounckx 21 november 2015 at 01:08 Permalink

  Wel ik zit met het zelfde probleem ik ben nu 17 bijna 18 en hij wordt enkele maanden na mij 18.
  Maar 2 jaar geleden kwam ik op een nieuwe school terecht en ik kende daar niemand tot 2 meisjes van mijn klas (wat ik nog niet wist) op me af en vroegen in welke klas ik zat. Toen ik het hen vertelde zeiden ze dat ik mee moest komen want ik bleek dus bij hun in de klas te zitten. Eenmaal aangekomen bij de andere van de klas zag ik hem staan; ik had heel veel moeite om mijn ogen van hem af te houden. Ik heb het hele jaar verzwegen dat ik bi ben sinds ik hem zag .Maar ik dacht dat ik ook signalen van hem kreeg; hij schreef op een koffertje met mijn verfpotjes zijn naam en “was hier” er achter.Het jaar later bleek dat hij moest blijven zitten dus hij zat niet meer bij mij in de klas maar ik zag hem nog wel tijdens de pauze’s dan kwam hij altijd bij ons (zijn oude klas) staan. Maar toen dacht ik ook nog signalen te krijgen. Ik was met mijn klas gaan schilderen in het jeugdhuis terwijl onze rugzakken in een lokaal bleven staan waar zijn kastje stond en van zijn klas met hun verfgerij in. En hij nam MIJN drinkbus uit MIJN rugzak terwijl hij mij NOOIT zoiets doet, hij doet dat altijd bij 2 andere klasgenoten van me en hij vroeg aan me om mee naar een lied te luisteren om te zien of ik de zelfde tekst verstond als hij; en normaal vraagt hij dat ook aan een andere klasgenoot van me. Hij deed NOOIT iets met me (iets vragen, plagen door iets weg te nemen,..)en hij vroeg of ik voor hem een flesje drinke of een wafel uit de automaat ging halen en ik deed dat altijd omdat ik ziels veel van hem hou. Maar dat waren allemaal signalen voor mij tot ik het vorigjaar uiteindelijk vertelt heb aan hem en hij zei tegen mij:”sorry maar ik ben niet zo, ik val op meisjes en niet op jongens” maar elke dag denk ik aan hem ook al heeft hij mij enkele keren genegeert of een keer geblokkeert op facebook maar ja dat nemen we er dqn maar bij. Ik hoop ergens dat hij toch nog van gedachte veranderd en toch een relatie met me wil.

 4. Erik P 13 december 2015 at 16:27 Permalink

  Beste Niels,

  Wishfullthinking (of zoiets)… Ik begrijp je heel goed! Je voelt je enorm aangetrokken tot een andere jongen en je begint over hem te fantaseren, je zoekt achter alles wat hij doet een reden om je gevoelens voor hem te versterken. Gelukkig voor jou heb je hem verteld welke gevoelens jij voor hem hebt. En hij heeft (spijtig voor jou) er negatief op geantwoord. Als ik van jou was zou ik hem uit mijn hoofd zetten. Als hij toch gevoelens voor jou had, zou hij dat toen tegen jou gezegd hebben. De seksuele aantrekkingskracht die elk mens heeft is bij iedereen anders. Je hebt ook de fysieke aantrekkingskracht, en jij voelde je in eerste instantie fysiek aangetrokken door hem. Die jongen heeft je duidelijk gemaakt dat hij hetero is. Dat kan jij (noch hij) veranderen. Als ik van jou was, zou ik mij aansluiten bij een holebi-vereniging, zodat je bij gelijkgestemden in contact komt. Als daar jouw prins op het witte paard is, zal je veel meer liefde kunnen geven en krijgen, dan dat je blijft hollen achter een hetero jongen.

 5. Marc 12 januari 2016 at 11:39 Permalink

  Hey, wie weet of er nog een gay sauna in Kortrijk is, of is er daar alleen maar een (gay) sexcinema?

 6. Danny 12 januari 2016 at 14:16 Permalink

  Hi, ik zou vanavond naar Spades4 gaan in Gent. Ik vraag me echter af of mijn binnenhuis overall naakt kan / moet lopen. Ik lees hierboven namelijk dat mijn een lendendoek om doet. Is dit verplicht?

 7. Vince 9 februari 2016 at 14:26 Permalink

  In heule is nog een gay sauna
  Stadelaan …. max21 ma.woensdag en vrijdag. Gemengd

  Zeker een bezoekje waard

 8. Marc 1 maart 2016 at 17:39 Permalink

  Hallo iedereen. Ik ben wel een iets oudere man die nog steeds zorg draagt voor zijn lichaam en reeds lang fervent saunabezoeker is. Ik zou graag eens de Spades bezoeken in Gent maar heb een beetje drempelvrees. Ik houd namelijk niet van opdringerige types. Is dit daar een probleem ? Kan iemand mij hierin een beetje geruststellen of beter nog mij introduceren ?

 9. Mario 12 april 2016 at 23:13 Permalink

  Klasse,Top,eigenlijk geen woorden voor…Niet te evenaren!
  Een gevestigde waarde in de gayscene.
  Het was een topzangeres.

 10. Henry 16 april 2016 at 17:20 Permalink

  Wat een geweldige cd! Trouwens “A” uitgebracht in 2013 is ook erg goed. The voice of Abba!

 11. glenn muller 29 mei 2016 at 01:17 Permalink

  Hey Karel op z’n frans

  Prachtig verhaal
  Ik ken me self in het verhaal heb het zelfde meegemaakt en nog steeds ben ondertussen 20 en ben nog steeds verliefd op een jongen die hetero is en das al zo’n 6 haar aan de gang ik heb hem verteld dat ik verliefd was op hem maar dat is frontaal mis gelopen Na enkele jaren heb ik ma gezegd dat die gevoelens weg zijn maar eigelijk is dat niet zo ik hou van nog steeds ik woon nu in de UK ensteeds heb ik dat zelfde gevoel
  Iedereen zecht van denkt er niet aan of denkt aan iets Anders maar dat lukt me niet

 12. Zijn ze niet online te koop? woonachtig in London! 22 juli 2016 at 12:26 Permalink

  Wat een geweldige actie, kan alleen niet vinden of ze online te koop zijn.
  Ben woonachtig in London, er is wel een Hema in Kingston upon the Thames maar daar zullen ze wel niet te koop zijn!

 13. kris 9 november 2016 at 17:20 Permalink

  Ik ben ee 39j man en ik zou graag. Naar een gaysauna gaan waar veel oude mannen komen heeftiemand raad

 14. willy 18 november 2016 at 16:20 Permalink

  ik ben geboren 5-september-1957 en zou ook graag eens geneukt worden,dat is van jaren geleden een fantasie van mij.hoe voelt het als je door een ander geneukt wordt? ik denk dat ik het nooit zal te weten komen want ik ben nogal verlegen om de eerste stap te zetten. ik woon in Oost-Vlaanderen-Gent,maar hier zijn de alle homocinema verdwenen op eentje na.ben wel wat onderdanig,en zou graag eens meerdere maal geneukt worden,door enkele jongens en of mannen.wil ook wel eens pijpen en???. als dat zou kunnen? wie weet waar ik mijn fantasie eens kan beleven? wal alles gratis.

 15. Marcel 14 januari 2017 at 21:54 Permalink

  Ga wel eens naar Gaysauna Maastricht(Beek) Tref daar vaak wat ouder publiek. Vooral overdag tussen 12.00 en 17.00